Pályázatok

A kedvezményezett neve: Satrax Kft.

A projekt címe: " Kapacitásbővítő beruházás az Satrax Kft.-nél"

A projekt kezdő dátuma: 2017.05.17.

Tervezett befejezés dátuma: 2017.12.14.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2.-15-2015-02270

A szerződött támogatás összege: 49 971 340 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 50%

 

A Satrax Kft. 1993. január 01-én kezdte meg tevékenységét, mint telekommunikációs szolgáltató és kereskedelmi cég. A cég székhelyén a műszaki és gazdasági vezetés, mellett a szolgáltató, tervezési és kereskedelmi tevékenység zajlik a telekommunikáció területén, míg a debreceni telephelyen a gyártás, fejlesztés, szoftverkészítés működik.

 

Jelen projekt megvalósítása során egyrészt az orvosi eszközök gyártását bővítette a Kft., valamint teljesen új eszközként, áramelosztó szekrények gyártása is lehetővé vált. Az átalakult piaci igényeknek megfelelően a fém áramelosztó szekrények gyártásán túlmenően elsősorban a már régóta meglévő elektronikai áramköri kártya gyártási tevékenység továbbfejlesztése volt a cél.

 

A projekt megvalósítás során, gyártásához szükséges eszközök kerültek beszerzésre: hidraulikus lemezolló; MÍG/MAG technológiás hegesztő gép; hegesztőgép AVI technológiás; akkumulátoros kézi fúró- csavarbehajtó gép; köszörűgép állvánnyal, porelszívóval; vákuumpumpás kiforrasztó állomás; optikai szálhegesztő gép tartozékokkal; labor tápegység; professzionális szerszámtároló (üres); professzionális gurulós szerszámtároló kocsi (üres); digitális oszcilloszkóp; áramfejlesztő generátor, utánfutóval; kombinált fúró-maró gép; nyák nyomtató gép; spektrum analizátor. A Satrax Kft. fejlesztési célja ezzel az volt, hogy a cég ezen a területen is olyan minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani, mint a már meglévő, sok éves tapasztalat hátterével működő egyéb tevékenységeket. A beszerzett eszközök, gépek mind azt szolgálják, hogy ez a cél megvalósuljon: saját gyártású termékekkel ellátni a megrendelőket, a külföldi beszerzéseket helyettesíteni.