vissza

Informatika

A magas színvonalú információs technológiák alkalmazása végett vagyunk tagjai a Szilícium Mező Klaszternek , valamint a Zöld IT Klaszternek . A Szilícium Mező Klaszterhez 2010-ben csatlakoztunk, miután világossá vált, hogy a törekvéseink és céljaink nagy értékben egybeesnek.  Úgy éreztük, a Klaszter révén fejlesztési, innovációs tevékenységük még sikeresebb lehet, míg az általunk képviselt szakmai potenciál segítheti Klasztert a konkrét projektek megvalósításában.
Cégünk egyik legfontosabb tevékenysége a különböző méretű LAN és gyengeáramú hálózatok tervezése és építése. Ebbe beletartozhat egy kis iroda hálózata is, de a helyi építőipari vállalatokkal karöltve részt vettünk jónéhány, helyenként zöldmezősként megvalósuló beruházás

kivitelezésében. Csak példaként említve a Főnix Csarnok, a Sportuszoda, a Kölcsey Központ, az 500 szobás Campus kollégium, vagy éppen a Szilícium Mező Klaszter inkubátor háza és az Informatikai kar új épülete. E beruházások során elvégezzük a hálózatok tervezését, a kivitelezés valamennyi lépését, az épületek becsövezését, a kábelek behúzását, a szerelvények, rack szekrények felszerelését. A mérések után üzembehelyezzük az aktív eszközöket, megvalósítjuk az igényelt konfigurációkat, telepítjük a megfelelő routereket és tűzfalakat, szükség esetén WiFi és HotSpot megoldásokat biztosítunk. Egyes esetekben a későbbi üzemeltetést is vállaljuk, így hosszú együttműködést tudunk kialakítani partnereinkkel.

 

 


IP kamera rendszerek

6

CAT5,6,7 hálózatok

42

Telekommunikációs eszközök

12

Kis és nagytávolságú WiFi rendszerek

7

WiFi HotSpot elszámoló rendszerek

0

IT szaktanácsadás

0

Optikai hálózatok építése

6

Számítógépek szervizelése

7

Aktív eszközök

0